Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Katarina Stepánka Maria Daklova

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katarina

Katarina

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 21-02-14

BerichtOnderwerp: Katarina Stepánka Maria Daklova    za feb 22, 2014 1:13 am

De Basis

Naam: Katarina (puur) Stepánka (Kroon) Maria (Bitter) Daklova, zoals het vaker gebeurde in haar familie is ze vernoemd naar andere familie leden.
Roepnaam en of Bijnaam: Katarina, wat regelmatig wordt afgekort naar Kata of Kat. Door vrienden werd ze vroeger nog wel eens Tempest genoemd, voornamelijk door haar opvliegende karakter en haar fascinatie voor stormen.
Leeftijd: 22
Geloof en of Tradities: Katarina is christelijk opgevoed en soms bid ze nog wel eens.
Mirror/Bewaker/Misdadiger: Misdadiger.

Innerlijk

Karakter
Goed: Katarina is eigenlijk helemaal niet zo’n gemeen meisje, ze is zelfs iemand die redelijk positief in het leven staat. Ze is een intelligente dame die weet waar ze mee bezig. (Hoewel, niet intelligent genoeg om uit de bak te blijven.) Ze is erg beschermend, vooral voor zichzelf. Ze is iemand die haar eigen hachje graag redt. Je zou dit positief of negatief kunnen opvatten natuurlijk. Katarina is zelfbewust en weet waar ze toe in staat is. Katarina zal altijd trouw blijven aan haar familie en is er ook van overtuigd dat ze ooit uit deze gevangenis gehaald zou worden, is het via de gerechtelijke gang van zaken of via een of andere spectaculaire ontsnapping, een mogelijkheid blijft tot haar gedachten.
Slecht: Katarina komt uit een machtige familie in de onderwereld, die vanuit Oost-Europa was uitgebreid naar Amerika. In zo’n familie moet je wel slechte eigenschappen hebben. Zo is Katarina’s eigenschap om altijd haar zin te willen, natuurlijk niet altijd handig. Zeker omdat haar geduld het nog wel eens kan opgeven en ze dan erg opvliegend kan worden. Katarina is iemand die goed is in manipuleren en er ook niet vies is om deze eigenschap te gebruiken. Ook gebruikt ze soms haar eigen lichaam, om haar zin te krijgen. Ze weet dat ze redelijk aantrekkelijk is en zorgt ook goed voor haar uiterlijk, want wie weet als het een keer van pas komt bij haar plannetjes. Katarina is iemand die te vertrouwen is, zolang het haar uitkomt, als ze je geheim ergens voor kan gebruiken, dan is de kans groot dat ze haar mond voorbij praat.
Relaties: Katarina is van de oppervlakkige relaties, misschien een vorm van bindingsangst? Man of vrouw is niet echt haar probleem.
Zwakke punten: Katarina heeft soms een wat opvliegend karakter.
Talenten: Ze is aardig, maar als ze het nodig vindt kan ze ook erg manipulatief zijn.

Afkomst

Geboorteplaats: Katarina heeft Oost-Europese wortels, ze is ook geboren in
Familie: Katarina heeft een grote familie, de familiebanden zijn erg sterk, waardoor ze door het verraad van haar neef een enorme hekel aan hem heeft gekregen. Met de rest van haar familie heeft ze nog een goede band.

Status: Dat moeten ze zelf beslissen, haha

Uiterlijk

Lengte: Met haar 1.67 is Katarina niet enorm lang.
Bouw van het lichaam: Katarina heeft niet een heel bijzonder lichaam, ze is redelijk slank, maar bezit ook niet enorme vrouwelijke vormen.
Beschrijving haar: Katarina heeft het haar waar ik zelf jaloers op ben, donkere, dikke manen met een lichte slag.
Beschrijving Ogen: Katarina heeft groen/bruine ogen, vooral bruin.
Kledingstijl: Katarina ging meestal stijlvol gekleed, maar hier in Alaska is daar weinig mogelijkheid voor.
Opvallend aan Uiterlijk: Haar tatoeage op haar schouderblad. Een kleine roos.


Extra

Verleden: Katarina is geboren in een grensstadje tussen Roemenië en Hongarije in een prachtig landhuis. Haar familie heeft geld in overvloed. Dit verdienen ze niet op traditionele wijze door hard wit te werken, maar juist door de ondergrondse wegen. Katarina had een goede jeugd, had alles wat haar hartje begeerde, maar werd natuurlijk ook opgeleid tot een sterke telg van de deze maffiafamilie. Alles ging goed, ook toen ze uitbreidde naar Amerika. Katarina was iemand die af en toe het vuile werk moest opknappen (lees: tegenstanders uit de weg ruimen). Ze steeg in aanzien, tot haar neef met wie ze een redelijk goede band had haar verraadde aan de politie. Ze was in de val gelokt en kon geen kant meer uit. Ze heeft enkele maanden in een federale gevangenis in New York gezeten, maar wordt nu overgezet naar Alaska.
Extra: -

Plaatje: avatar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marina

Marina

Aantal berichten : 131
Registratiedatum : 31-01-14

BerichtOnderwerp: Re: Katarina Stepánka Maria Daklova    za feb 22, 2014 5:25 am

Leuk! goed gekeurd.

_________________
You can't escape
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Katarina Stepánka Maria Daklova
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: