Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Mirror: Grimbold Ridge

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Grim

Grim

Aantal berichten : 19
Registratiedatum : 28-02-14

BerichtOnderwerp: Mirror: Grimbold Ridge   vr feb 28, 2014 11:10 pm

x Living in the Ruins of the Palace within my Dreams x

De Basis

Naam: Grimbold Ridge

  • Grimbold is een oud Engelse naam met als betekenis ‘’fel’’ en ‘’fors’’
  • Ridge is een Engels woord voor een lange, smalle heuveltop

Roepnaam en of Bijnaam: Grim
Leeftijd: 28 jaar oud
Geslacht: Mannelijk
Geloof en of Tradities: Grim is christelijk opgevoed, maar hij heeft nooit een waarde aan geloof gehecht. Hij was te nuchter en hij vond wetenschappelijke onderzoeken logischer klinken dan een onzichtbare man die af en toe zin had om een orkaan op te wekken.
Mirror/Bewaker/Misdadiger: Grim is een mirror.

Innerlijk

Karakter
Goed: Ondanks dat Grim zich altijd liever op een afstandje houdt, is hij zeker wel een persoon die sympathie kan tonen tegenover zijn medemens. Hij kan sociaal zijn, een normaal gesprek met je houden en overkomen als een normale aardige man. In weinig gevallen vertrouwt hij je 100%, maar dat hoeft ook niet omdat hij wel normaal met je omgaat. Hij heeft absoluut geen drang om naar te gaan doen of ruzie te gaan zoeken – geen olie op een vlam, hij is in dat opzicht redelijk vredig en kalm, tenzij je hem natuurlijk naar gaat behandelen, want dan krijg je wel op je kop. Grim is een intelligente man, hij heeft veel geleerd van puur observeren en hij is nog steeds bezig met zijn kennis over mensen te verbreden, sinds hij niet bepaald zin heeft om slachtoffer te worden van een of andere psychopaat die mindgames gaat spelen.
Slecht: Grim is wantrouwig tegenover zijn medemens. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat hij in een gevangenis vol criminelen zit, maar hij heeft ook redelijk wat problemen in zijn jeugd gehad. Hij zal je nooit gelijk vertrouwen en ook nooit volledig, ondanks zijn aardige gedrag. Hij is ook een grote leugenaar. Hij liegt over zichzelf, hij liegt over anderen. Het is nooit zeker bij hem of hij nou de waarheid spreekt of niet, vooral omdat hij wéét hoe hij moet liegen.
En ook al kiest hij ervoor om vredig te blijven, hij kan ook erg agressief uit de hoek komen en dit kan wél of niet gevaarlijk voor je zijn. Het ligt nou maar net aan zijn stemming en aan welke middelen hij heeft in welke staat de bewakers je zullen vinden. Je kunt dus wel of niet in stukjes eindigen. Het maakt wel uit wanneer hij de agressie toont. In zijn ‘’goede’’ zelf kan hij hoogstens in gevecht met je gaan, terwijl zijn ‘’slechte’’ zelf je in mootjes kan hakken.
Relaties: Grim is nooit goed geweest in het onderhouden van zijn relaties, zeker omdat hij het nooit ervaren heeft als loner en het nooit heeft geobserveerd. Als hij dan zover komt dat hij in een relatie zit, zal hij niet echt weten wat hij ermee moet en het zal al helemaal moeilijk worden wanneer het seksueel wordt. Hij is namelijk aseksueel, hij kan heel misschien romantisch voor je vallen – beschouw die kans maar heel klein – maar hij zal nooit seksueel aangetrokken zijn of verlangen naar seks.
Zwakke punten: Grim is misschien soms de mindgamer, maar hij kan er niet tegen als mensen mindgames met hém gaan spelen. Hij is geen meester in menselijke psychologie en heeft alleen maar de vaardigheid om ontzettend goed te liegen, niet de vaardigheid om andermans leugens te omzeilen. Grim heeft voor de rest last van nachtmerries en soms ook hallucinaties die hij niet kan verklaren.
Talenten: Liegen dus, en Grim is ook erg goed met jachtgeweren en bogen. Daarnaast kan hij ook goed figuren snijden uit hout.

Afkomst

Geboorteplaats: Grim komt uit de Amerikaanse staat West-Virginia, zijn woonplaats was Ravenswood dat aan de grens van Ohio ligt. Hij was geboren in een vrijstaand huis dat gebouwd was in een licht bebost gebied van het Ravenswood bos. Het was ongeveer 20 kilometer van de stad af gevestigd, dus een tripje naar de stad duurde vaak een halfuur.
Familie: Grim’s moeder was overleden na zijn geboorte, dus hij heeft nooit echt geweten hoe ze was. Hij weet alleen haar naam, Louise. Zijn vader, Benjamin Ridge, een jager op dieren, heeft Grim in zijn eentje opgevoed. Hij weet niet van verdere familie, zijn vader was altijd erg anti-sociaal en had blijkbaar geen ruimte in zijn leven voor familie.

Status: Grim heeft de skills om over te komen als een redelijk normaal persoon. Hij is niet helemaal normaal, maar hij heeft vaak geen kwaad in de zin. Hij zit al tussen een stel schurken, waarom zou hij dingen gaan uitlokken? Daarbij, hij heeft niet bepaald zin om in een elektriciteitsstoel te belanden en hij wil toch wel graag weg, dus hij doet compleet normaal en hoopt dat ze hem loslaten, met de gedachten dat hij ‘’geheeld’’ is. Kort gezegd: Hij doet normaal, aardig zelfs, maar hij wordt vaak in een grijs gebied geplaatst.

Uiterlijk

Lengte: Grim is ongeveer 1,80 in lengte.
Bouw van het lichaam: Hij heeft gemiddeld brede schouders, brede armen, met een slank figuur dat toch wel stevig staat, tenzij het in gevecht gaat. Ondanks dat zijn armkracht niet maximaal is, heeft hij wel erg sterke benen waarmee hij hard kan rennen.
Beschrijving haar: Bruin, ergens tussen kort en halflang en krullend. Zijn haar wilt nooit echt netjes zitten, dus hij doet er verder niets mee, dus het zit altijd een beetje warrig, al wel op een charmante manier.
Beschrijving Ogen: Grim heeft ogen die van kleur veranderen in verschillende lichten. Hij lijkt soms helderblauwe ogen te hebben, maar soms neigt het meer naar blauwgroen.
Kledingstijl: Hij kleedt zich niet bepaald bijzonder, meestal gewoon een bloes, een donkere broek en donkere schoenen. Hij heeft iets met ruitjespatronen en die zie je heel vaak terugkomen in zijn bloesjes.
Opvallend aan Uiterlijk: Zijn ogen zijn echte blikvangers, omdat ze qua kleur erg opvallend zijn.


Extra

Verleden:Samenvatting: Benjamin Ridge was een jager en gelukkig getrouwd met zijn vrouw Louise Ridge, die overleed aan de geboorte van hun eerste zoon Grimbold Ridge, afgekort Grim. Zijn vader leerde Grim de manieren van jagen, schieten en villen. Grim was niet dol op dit jagen, maar het werd gewoonte nadat zijn vader hem streng vertelde dat hij niets moest voelen, dat hij het moest verdringen. Toch ging het op een dag mis en maakten hij en zijn vader ruzie. Met één blik in de spiegel keerde Grim’s gedrag zich om en hij ging zijn vader uit woede te lijf met een schaar. Zijn vader verdedigde zich, duwde Grim in het volgelopen bad en probeerde hem te verdrinken. Hij kon het echter niet, hij kon zijn zoon niet verdrinken, dus trok hij Grim er snel uit. Hij smeekte om Grim’s vergiffenis, maar Grim rende van hem weg en bleef rennen. Hij wantrouwde zijn vader door die actie en de klif die zich al tussen hen in bevond, werd gewoon groter. Ook zijn mirror-gedrag werd erger. Zijn vader was al instabiel, en het duurde niet lang voordat schuldgevoelens hem de baas werden. Toen Grim een bad wou nemen, vond hij zijn vader in het water, verdronken.
Het huis werd van Grim. Hij vond een baantje bij een klein haventje in West-Virginia en werkte daar om het huis te betalen. Hij kon niet studeren vanwege zijn Mirror-gedrag en hij leefde zijn leven met het verbergen van dit gedrag. Op een dag ging het weer mis en besloot hij een man neer te schieten met zijn jachtgeweer. De man ging niet dood, maar Grim werd wel opgepakt en doordat hij een Mirror was, werd hij linea recta naar de gevangenis gestuurd.

Volledige versie: Als jagerszoon en natuurliefhebber heeft Benjamin Ridge altijd in het bos gewoond. Hij kon het huisje in het bos van Ravenswood nooit achterlaten, omdat het hem omringde met waar hij het meest van hield. Ook was hij mooi verborgen van de wereld en kon hij doen en laten wat hij wilde. Na het overlijden van zijn vrouw Louise Ridge aan de zwangersschap, bleef Benjamin achter met zijn pasgeboren zoon Grimbold Ridge, afgekort Grim. Hij wist zich geen raad met zijn zoon en voedde hem met dubbele gevoelens op. Hij had zijn vrouw beloofd om goed op hun zoon te passen en dat deed hij… Op zijn eigen manier. Grim werd al jong betrokken in het jagen. Na school kwam hij thuis en moest hij mee met zijn vader om te jagen op dieren. Zijn vader leerde hem met pijl en boog om te gaan en was erbij toen hij zijn eerste dier neerschoot, een konijn. Grim vond het gruwelijk, maar zijn vader vertelde dat hij zich niet schuldig moest gaan voelen. Hij vertelde hem gewoon dat hij zich erover heen moest zetten en niets mocht voelen. Toen ze thuis waren, droeg zijn vader hem op om het beest te villen. Met veel moeite, hier en daar wat tranen, vilde hij het dier met succes, al had hij één of twee klappen tegen zijn schouder gekregen voor het huilen.
Grim was er overstuur door. Hij had op school heel andere dingen geleerd en dit ging tegen alles in. Zijn vader vertelde hem altijd dat de dieren het ellendiger zouden hebben als ze niet neergeschoten werden. Sommigen werden aangereden, anderen werden aan stukken gereten door wolven…
Toen Grim iets ouder was, zo rond 10, mocht hij omgaan met een jachtgeweer. Hij kreeg het al aardig snel in de vingers en schoot zijn eerste hert neer, maar de schuldgevoelens zaten er nog steeds. Zijn vader zag het aan hem en sprak hem erop aan op brute wijze. Grim probeerde niet te luisteren, maar zijn vader volgde hem naar de badkamer, zijn stem overgaand tot schreeuwen. Een blik in de spiegel was al genoeg voor Grim om zijn ergst ontwikkelde kant los te laten. Het wakkerde agressie aan, bijna als een gevolg van zijn woede, waardoor hij zijn vader te lijf ging met een schaar. Zijn vader verdedigde zichzelf, pakte de schaar af en smeet Grim in de volgelopen badkuip, waar hij zijn zoon in probeerde te verdrinken. Het was hem bijna gelukt, tot hij Grim plots uit het water trok en hem omarmde, zich besefte dat hij hem niet kón verdrinken.
Grim reageerde compleet anders. Hij wrong zich los, ging naar zijn kamer en kwam er dagenlang niet meer uit.

De rest van zijn jeugd verliep stroefjes. Hij vertrouwde zijn vader niet meer, hij ging steeds zelf jagen, hij werd steeds bruter en hij begon steeds minder te geven om zijn vader en anderen. Hij negeerde zijn vader, hij werd steeds wantrouwiger tegenover de mensen op school en hij werkte zichzelf eigenlijk gewoon de put in door zichzelf dingen aan te praten. Ook zorgden de karakterwisselingen daarvoor. Zijn vader leed onder zijn karakterwisselingen, kreeg de meest vernietigende leugens naar zich toe geworpen en werd af en toe slachtoffer van zijn agressie.
Hoe meer zijn vader naar hem uitreikte, hoe verder Grim zich terugtrok. Het werd zo erg dat zijn vader het niet meer zag zitten, wist dat hij gefaald had met de opvoeding. Toen Grim op een dag thuiskwam, vond hij zijn vader in de volle badkuip, verdronken.

Tegen die tijd was hij inmiddels 20 en kon hij het huis overnemen. Dat deed hij ook en het geld wist hij te winnen door te werken in de havens. Hij wou eerst solliciteren voor de politie, maar hij werd afgewezen door zijn instabiele persoonlijkheid, dus hij moest iets anders vinden. Helaas ging het op een dag mis en kwam zijn agressie naar buiten. De man die hem aansprak op zijn slechte werk, kreeg het te verduren. Die dag had hij plotseling zin in wat marksmanship, dus verliet hij de bouwplaats, pakte zijn jachtgeweer en schoot als een sniper de man precies langs zijn nek. De man ging niet dood, maar Grim werd wel opgepakt. Er werd geconstateerd dat hij een Mirror was en werd linea recta naar Alaska gestuurd.
Extra: Grim draagt soms een bril, omdat hij denkt dat ogen té expressief zijn en hij zichzelf zoveel mogelijk wilt ‘’coveren’’.

Plaatjes:

Mijn verledens worden altijd te lang en bruut ><


Laatst aangepast door Grim op wo maa 05, 2014 8:33 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eris

Eris

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 31-01-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Mirror: Grimbold Ridge   ma maa 03, 2014 2:15 am

Goedgekeurd Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mirror: Grimbold Ridge
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: