Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Bewaker: Marina Sage Highland

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Marina

Marina

Aantal berichten : 131
Registratiedatum : 31-01-14

BerichtOnderwerp: Bewaker: Marina Sage Highland   za feb 01, 2014 12:03 am

De Basis

Naam: Marina Sage Highland
Roepnaam en of Bijnaam: Marina, Miss Highland, Little miss. (Ze krijgt veel namen omdat ze zo klein is)
Leeftijd: 20
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof en of Tradities: Marina gelooft in rechtvaardigheid en vergeving. Ze weet daarom ook niet of ze het opsluiten van de Mirrors nu zo'n goed idee vindt.
Mirror/Bewaker/Misdadiger: Een bewaker.

Innerlijk

Karakter
Goed: Marina is een pittige kleine dame. Vaak onderschat door haar uiterlijk geeft ze mensen snel een weerwoord. Het is een meisje dat perfect voor zichzelf weet op te komen. Het is een ondernemend en ambitieus typje, dat niet uit de weg gaat voor een uitdaging. Marina is een kleine flirt. Drie keer knipperen met haar ogen om haar zin te krijgen en een pruillipje om iemand stil te houden. Ze is zelfverzekerd en laat haar vrouwelijke charmes graag gelden. Marina is een vrij zacht type dat mensen niet graag pijn doet. Ze heeft geen hekel aan de gevangenen, ook al weet ze meestal wat ze gedaan hebben, en ze is altijd in voor een goed gesprekje. Ze houdt niet van drukte of teveel gedoe aan hoofd. Ze is iemand met altijd een charmante glimlach rond haar lippen. Een goed gevoel voor humor heeft ze ook.
Slecht:  Marina is af en toe een beetje te naïef. Doordat ze veel communiceert met de gevangenen, laat ze hen af en toe teveel hun gang gaan en met elkaar praten. Dit is pas haar tweede jaar hier en ze moet dus nog veel leren. Ze is vrij snel afgeleid door geluiden of bewegingen, kan zich dan nooit goed concentreren als er vreemde dingen gebeuren. Haar zelfverzekerdheid kan af en toe nogal arrogant zijn en is eigenlijk gebaseerd op bijna niets. Af en toe droomt ze een beetje teveel voor zich uit en let ze niet goed op wat er gebeurt.
Relaties: Marina valt op mannen. Door haar studie en training heeft ze nooit echt tijd gehad voor een serieuze relatie en ze weet ook niet of dit de juiste plek is voor een relatie.
Zwakke punten: Marina is erg snel afgeleid, dus dat is een punt. Verder is het niet erg fijn om haar er aan te herinneren dat het haar niet gelukt is het leger in te gaan, wat eigenlijk haar droom was. Marina heeft zwakke enkels en heeft ze al een aantal keer gebroken/gekneusd.
Talenten: Marina kan goed omgaan met schietwapens. Verder heeft ze een prettige zangstem.

Afkomst

Geboorteplaats: Marina komt oorspronkelijk uit Europa, Frankrijk en spreekt dus ook vloeiend Frans. Ze is op 14 jarige leeftijd naar Alaska gekomen.
Familie: Haar ouders wonen ook in Alaska, maar waren het niet eens met haar droom om het leger in te gaan. Dus hier heeft ze al lang geen contact meer mee.

Status: Door haar lieve uiterlijk wordt ze nogal onderschat en krijgt ze allemaal liefkozende namen als grap. De gevangenen vinden haar niet de meest erge bewaker, aangezien ze veel toelaat en veel met ze praat.

Uiterlijk

Lengte: 1.58, maar ze draagt hogere zolen om het iets te compenseren.
Bouw van het lichaam: Marina is een slanke dame, met alles op de juiste plaats. Zelf vindt ze haar heupen iets te breed, maar dat valt wel mee.
Beschrijving haar: Marina heeft kastanje bruin en lang haar tot over haar kont. Vaak is dit opgestoken zodat het niet in de weg zit.
Beschrijving Ogen: Marina heeft grijzige ogen.
Kledingstijl: Marina kleedt zich in de kleine vrije tijd die ze heeft, erg meisjesachtig. Ze houdt van jurkjes en bloemetjes. Vaak draagt ze gewoon haar bewakers uniform.
Opvallend aan Uiterlijk: Sproetjes!

Extra

Verleden: Leren was niet Marina's sterkste kant. Ze was goed in talen, maar daar wilde ze niets mee doen. Toen zag ze op televisie een documentaire over vrouwen in het leger en ze wist meteen dat dit was wat ze wilde. Het leger in of bij de marine was haar grootste droom. Toen haar ouders naar de VS verhuisde werd de droom nog groter. Haar ouders waren het hier niet mee eens. Ze vonden het zonde en niet vrouwelijk genoeg. Ze hebben lang gedaan om haar te overtuigen dat het niets was. Maar ze hield voet bij stuk. Ze ging uit huis voor training/opleiding. Helaas had ze zwakke enkels die ze vaak brak. Ze had goede punten, maar uiteindelijk werd ze niet goed gekeurd voor het leger. Toen had ze een aantal opties waar ze uit kon kiezen. Bij de politie of iets anders in de beveiliging. Ze kon niet terug naar huis. Uiteindelijk las ze iets over Willow Creek en dit leek haar de perfecte uitdaging. Dus ze ging erheen. Niet wetend hoe de plek was, maar ze wist wel hoe koud Alaska kon zijn.
Extra: -

Plaatje:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bewaker: Marina Sage Highland
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: