Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Misdadiger: Eve Drevin

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Eve.

Eve.

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 01-02-14

BerichtOnderwerp: Misdadiger: Eve Drevin   do feb 06, 2014 8:37 am

De Basis

Naam: Eve Irian Drevin (Eve: adem van leven)
Roepnaam en of Bijnaam:  Eve
Leeftijd:  22
Geslacht:  vrouwelijk
Geloof en of Tradities:  -
Mirror/Bewaker/Misdadiger: Misdadiger

Innerlijk


Karakter
Eigenlijk zou je van Eve niet verwachten dat ze in de gevangenis zit, als je haar ziet dan zou je niet zeggen dat ze een misdadiger is. En dat is ze eigenlijk ook niet. Maar Eve vindt van wel en heeft zichzelf daarom aangegeven bij de politie (meer hierover, zie verleden). Eve is eigenlijk een heel erg lief meisje. Ze is erg rustig en is het grootste gedeelte van de tijd vriendelijk tegen de mensen om haar heen. Ze zou nooit iemand een vlieg kwaad doen en daarom snappen veel mensen ook niet waarom ze hier zit. Vooral omdat ze het ook niet wilt vertellen, Eve is namelijk erg goed in het bewaren van geheimen. Eve is een erg gevoelig meisje en trekt zich erg snel dingen aan. Zelf vindt ze dit enorm vervelend en ze gedraagt zich dan meestal ook alsof het haar allemaal niks kan schelen. De buitenwereld houdt ze op afstand door zich zo rustig mogelijk te gedragen en niet te laten blijken hoe het werkelijk met haar gaat. Want het gaat niet goed met Eve. Van alles wat er fout gaat, geeft ze zichzelf de schuld, en daarom zit ze ook hier. Omdat ze zo gevoelig is betrekt ze alles op zichzelf, en daar straft ze zichzelf voor. Door niet te eten, of door het uit te spugen. Eve lijdt dan ook aan een eetstoornis. Ze is dus erg gesloten en kan daarom, ondanks dat ze bijna altijd aardig doet, bot of onverschillig overkomen. Echter, moet je wel oppassen dat je Eve niet kwaad maakt, want als je dit lieve meisje echt kwaad maakt of pijn doet dan kan ze enorm gemeen zijn. Misschien dat ze daarom hier zit? Eve doet niet aan vriendschappen en liefdes, dat maakt ze toch alleen maar kapot vindt ze. En zij maken haar ook verder kapot.
Relaties: Ze is niet op zoek, ze probeert juist  zover mogelijk uit de buurt te blijven van liefde, welke vorm van liefde dan ook.
Zwakke punten: Ze is slecht in het toelaten van mensen, kan niet over gevoelens praten en is enorm slecht in rekenen.
Talenten: Niet eten, als je dat een talent kunt noemen. Verder kan ze goed tekenen

Afkomst

Geboorteplaats:  Ze komt uit Rusland
Familie: Ze heeft zelf al haar familiebanden verbroken, omdat ze niets met hun liefde te maken wilt hebben.  

Status: ze zien Eve als een vriendelijk en rustig meisje waarvan ze niet snappen dat ze hier zit als misdadiger, sommigen zijn dan ook nieuwsgierig naar wat ze gedaan heeft.

Uiterlijk


Lengte: 1.73
Bouw van het lichaam: aangezien ze een eetstoornis heeft is ze dus heel erg mager. Het is nog niet zo erg dat ze eruit alsof ieder zuchtje wind haar door tweeën kan breken maar van vet is ook absoluut geen sprake.
Beschrijving haar: dik, donkerbruin, lang en golvend haar.
Beschrijving Ogen: ze heeft grijs blauwe ogen die altijd een beetje verdrietig staan maar eigenlijk toch niks in te lezen is.
Kledingstijl: Ze kleedt zich meestal in lichte kleuren.
Opvallend aan Uiterlijk: dat ze zo fragiel is.


Extra

Verleden: De reden dat Eve hier zit? Die weet eigenlijk niemand, behalve een vertrouweling bij de politie, haar heeft Eve het hele verhaal verteld en daarom zit ze hier nu, opgesloten met echte misdadigers. Want Eve is geen misdadiger, al denkt zij van wel. Een paar jaar eerder was Eve nog gelukkig en woonde ze samen met haar ouders in een dorp in Rusland. Eve ging naar school, ze haalde goede cijfers en had een goede kans om toegelaten te worden op de kunstacademie van Moskou. Ook had Eve een vriendje waar ze al een aantal jaar mee samen was. En toen ging het fout. Soms hadden Eve en haar vriendje wel eens ruzie, en als hij haar dan zo erg kwetste, dan deed dat haar zoveel pijn, dat ze zo boos werd dat je bijna zou kunnen geloven dat ze echt een misdadiger is. Toen ze een keer zulke erge ruzie hadden ging het mis. Eve rende woedend van haar vriendje weg, en hij kwam haar achterna. Toen hij haar had ingehaald duwde Eve hem van zich af, hij verloor zijn evenwicht en wankelde de straat op toen er net een bus aan kwam rijden. Er was een harde knal toen de bus haar vriend vol raakte en een paar dagen later overleed hij in het ziekenhuis. Eve kon dit niet aan, omdat ze vond dat het haar schuld was. Ze had het er zo moeilijk mee dat zichzelf aangaf en de politie vertelde dat zij het had gedaan. Het verhaal was nogal aangedikt maar Eve kon gewoon niet met zichzelf leven als ze er niet voor gestraft werd. Toen is ook haar eetstoornis begonnen. En dit is de reden waarom Eve geen contact meer heeft met haar familie, omdat ze haar geliefden toch alleen maar pijn doet, en daarom gaat ze ook geen andere relaties aan.
Extra: ze houdt van lezen, dan kan ze alles even helemaal vergeten, net als wanneer ze aan het tekenen is.

Plaatje:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marina

Marina

Aantal berichten : 131
Registratiedatum : 31-01-14

BerichtOnderwerp: Re: Misdadiger: Eve Drevin   vr feb 07, 2014 4:09 am

Goed gekeurd! Mooi personage.

_________________
You can't escape
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eve.

Eve.

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 01-02-14

BerichtOnderwerp: Re: Misdadiger: Eve Drevin   vr feb 07, 2014 9:38 am

Thanks jaime
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Misdadiger: Eve Drevin   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Misdadiger: Eve Drevin
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: