Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Misdadiger: Aiden William Hartley

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aiden

Aiden

Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 08-02-14

BerichtOnderwerp: Misdadiger: Aiden William Hartley    za feb 08, 2014 9:19 am

De Basis

Naam: Aiden William Hartley
Roepnaam en of Bijnaam: Aiden, zijn tweede naam is door bijna niemand geweten.
Leeftijd: 22 jaar oud.
Geslacht: Mannelijk.
Geloof en of Tradities: Aiden gelooft nergens in, dat is tijdverspilling. Al hoopt hij wel dat er een dag is dat hij hier weg kan.
Mirror/Bewaker/Misdadiger: Misdadiger.

Innerlijk

Karakter
- Goed: Aiden is iemand die je niet zal overvallen met zijn mening, die geen moeite zal doen om je te overtuigen dat hij gelijk had. Hij vindt dat iedereen zijn eigen mening moet hebben en dat niemand het recht heeft je daarin te verbeteren. Daarom is hij ook iemand die goed kan luisteren als je naar hem komt met problemen, hij zal niet oordelen of iets zeggen voor je je hele verhaal hebt verteld, zelfs dan nog zal hij meestal goed weten wat hij moet zeggen om te helpen. Hij kan er niet tegen om mensen die hij graag heeft, of die vriendelijk zijn tegen hem, triest te zien. Hij zal dan ook alles doen om je weer aan het lachen te krijgen want dat vindt hij het mooiste aan mensen.

- Slecht: Het grootste nadeel bij Aiden is dat hij erg impulsief is, niet in de dingen die hij zegt maar in de dingen die hij doet. Hij zal niet eerst denken, maar gewoon doen en dat is al vaker op verkeerde dingen uitgedraait, dat is ook de hoofdreden dat hij hier terechtgekomen is. Als hij één keer meer had nagedacht in zijn verleden voor hij iemand te lijf ging had hij hier misschien niet gezeten. Hij trekt zich weinig aan van wat andere mensen over hem denken, maar of dat een goede of slechte eigenschap is weet hij niet helemaal.
Relaties: Door zijn verleden heeft hij niet echt veel tijd gehad voor vriendinnen. Hij heeft hier en daar eens een korte relatie gehad, maar het is nooit blijvend geweest. Hij valt op vrouwen.
Zwakke punten: Zoals vermeld bij slechte eigenschappen is Aiden impulsief en zal hij misschien vaak iets doen waar hij achteraf spijt van krijgt.  
Talenten: Door zijn verleden is hij een echte vechter, hij kan dus erg goed overweg met zijn vuisten en kleine messen.

Afkomst

Geboorteplaats: Hij is half Engels en half Amerikaans, hij heeft zijn hele leven in een klein dorpje in Amerika gewoond bij zijn moeder en vader.
Familie: Hij woont al zijn hele leven bij zijn vader en moeder in een klein huisje. De band met zijn vader is niet helemaal goed, maar het is en blijft zijn vader.
Status: Hij probeert het type te zijn dat niet opvalt, dat je over het hoofd kijkt maar zijn lengte en de verschillende littekens helpen daar niet bij waardoor hij vaker intimiderender overkomt dan hij eigenlijk is.

Uiterlijk

Lengte: Hij is 1m89.
Bouw van het lichaam: Hij is redelijk lang maar door zijn trainingen en gevechten is hij gelukkig ook redelijk breed waardoor hij niet té slungelig overkomt.
Beschrijving haar: Hij heeft donkerblond tot lichtbruin haar dat meestal alle kanten op staat.
Beschrijving Ogen: Zijn ogen hebben een donkerblauwe tot grijze kleur.
Kledingstijl: Hij heeft een gewone kledingsstijl, kleren zijn niet echt belangrijk voor hem. Hij draagt meestal gewoon wat gemakkelijk zit, een tshirt en een broek.
Opvallend aan Uiterlijk: Een groot litteken dat een stuk over zijn borst langs zijn sleutelbeen zit.


Extra

Verleden: Tot hij ongeveer elf/twaalf jaar was heeft hij een redelijk zorgeloze jeugd gehad, al had hij dingen tekort omdat zijn ouders het niet breed hadden. Maar dan besloot zijn vader hem mee te nemen naar zijn favoriete bezigheid, gokken op gevechten tussen jongens. Hij werd zonder dat hij het zelf wilde opgedrongen om hier aan deel te nemen. Het waren trainingen in de week en in het weekend moest hij vechten. Hoe ouder hij werd, hoe gevaarlijker en intenser deze gevechten werden. Hij is zelf ook al zwaar toegetakeld geweest, maar zijn vader kwam er altijd net op tijd tussen. Hij heeft zelf een paar doden op zijn geweten, maar het was dat of zelf verliezen. Zijn impulsiviteit speelde hier in zijn voordeel, hij moest zijn gedachten gewoon op nul zetten en vechten tot de overwinning. De politie is dit natuurlijk op een gegeven moment te weten gekomen  en ze hebben hem opgepakt en hier naartoe gebracht.
Extra: -

Plaatje:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marina

Marina

Aantal berichten : 131
Registratiedatum : 31-01-14

BerichtOnderwerp: Re: Misdadiger: Aiden William Hartley    za feb 08, 2014 9:25 am

Cynthiaaa <3
Goed gekeurd!

_________________
You can't escape
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden

Aiden

Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 08-02-14

BerichtOnderwerp: Re: Misdadiger: Aiden William Hartley    za feb 08, 2014 9:36 am

Marina schreef:
Cynthiaaa <3
Goed gekeurd!

yey Very Happy <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Misdadiger: Aiden William Hartley    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Misdadiger: Aiden William Hartley
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: