Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Misdadiger: Raven Marvel

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Raven

avatar

Aantal berichten : 69
Registratiedatum : 10-02-14

BerichtOnderwerp: Misdadiger: Raven Marvel   ma feb 10, 2014 5:50 am


Naam:
Raven Marvel
(Raaf)
Roepnaam en of Bijnaam:
Raven
Leeftijd:
23
Geslacht:
Vrouw
Geloof en of Tradities:
Raven gelooft in karma.
Mirror/Bewaker/Misdadiger:
Misdadiger

Innerlijk

Karakter
Goed:
Raven is barmhartig. Als zij iemand anders in nood ziet wilt zij daar wat aan doen. Een echte idealist. Zij streeft naar verbeteringen ook wanneer dat moeilijk te bereiken is. Zij is ook iemand die risico’s neemt en doorgaat in moeilijke situaties. Opgeven komt niet in haar woordenboek voor. Raven houdt haar hoofd altijd helder. Denkt na over wat het beste is en wat het beste gedaan kan worden. Zij neemt niet klakkeloos dingen over wat anderen zeggen of beweren. Zij is ook iemand die je de waarheid verteld en niet er om heen draait. Liegen? Dat doet ze alleen wanneer dat echt nodig is. Desondanks dat ze wordt afgeschilderd als misdadiger is zij ervan overtuigd haar onschuld te bewijzen. Ze is een vechter en dat zal zij altijd blijven. Het zit nu eenmaal in haar bloed.

Slecht:
Raven heeft een slecht gevoel voor humor en neemt snel dingen te serieus. Zet manipulerend de zaken naar haar hand. Raven heeft ook een olifantengeheugen: vergeet en vergeeft niet. Het is heel moeilijk om haar vertrouwen terug te winnen als het eenmaal is beschadigd. Kan zich arrogant of verwaand gedragen in eerste oogopslag. Deze dame is zelf ook eigenwijs en geeft niet graag haar ongelijk toe.

Relaties:
Raven heeft al meerdere relaties achter de rug. Slechte relaties. Meestal is zij de tweede keuze, onbereikbare liefde of wordt haar vertrouwen geschaad. Ze weet het en toch trapt ze in deze vallen voornamelijk omdat ze op slechte mannen valt.
Zwakke punten:
Raven is gevoelig voor woorden ook al zie je dat niet snel aan haar. Zij gaat er namelijk over piekeren of gelooft de woorden van een ander. Het makkelijkste om haar te breken is haar psychisch kapot maken.
Talenten:
Raven is altijd goed geweest met wapens, gevechten en uithoudingsvermogen. Daar zit tevens haar talent in. Zij kan mannen die koppen groter zijn uitschakelen.

Afkomst

Geboorteplaats:
New York
Familie:
Zij heeft een vader en een jongere broer.  
Status:  De dubbelspion van de FBI. Zij heeft de FBI verraden en daardoor zit ze nu achter de tralies.

Uiterlijk

Lengte:
1.72
Bouw van het lichaam:
Haar lichaam is van top tot teen afgetraind. Ze heeft een sixpack en heeft een goede spiermassa. Ze is dun maar is gespierder dan een normale vrouw van haar leeftijd.
Beschrijving haar:
Lang, blond haar met slag. Ze doet vaak haar haren in een knotje omdat ze haar haren maar vervelend vindt. Het is dik, warrig en Raven kan er niet zoveel mee. Waarschijnlijk omdat ze ook niet bepaald een meisje-meisje is.
Beschrijving Ogen:
Donker groen met een beetje grijs.  
Kledingstijl:
Meestal sportief en stoer. Vaak jeans met sneakers eronder en van die leren, zwarte jassen. Je zult haar niet snel in een jurk of rokje zien rondrennen.
Opvallend aan Uiterlijk:
Dat ze gespierd is voor een vrouw. Afgetraind.

Extra

Verleden:
Raven was al sinds jonger gefascineerd door televisies series als CSI, Bones, Law and Orders en nog meer misdaadseries en juridische series. Ze wist al sinds haar kinderjaren dat ze tegen de boeven wilde strijden. Raven is altijd rechtvaardig geweest. Dit werd nog sterker toen haar moeder hun gezin verliet op de leeftijd van 12. Blijkbaar had ze al jaren een affaire met een andere man. Ze wilde een frisse start en liet haar vader samen met hun kinderen aan hun lot over. Vanaf die dag zou Raven haar moeder nooit vergeven.
Haar vader heeft zich altijd sterk gehouden en bleef goed voor hun zorgen. Aantal jaren later vond hij zijn tweede ware liefde die op de dag van vandaag nog steeds bij elkaar zijn. Raven ging bij de politie en heeft zich omhoog gewerkt tot een FBI agente.

Dat waren de beste momenten in haar leven tot dat alles veranderde. Een van de FBI agenten, haar partner destijds verraadde haar. Anastacia zorgde ervoor dat Raven als misdadiger werd gezien. Als een spionne voor de vijand terwijl Anastacia diegene is die een dubbelspionne is. Op de dag van vandaag heeft Raven het helaas niet kunnen bewijzen en zit de opgesloten achter de tralies.
Extra:
Raven rookt.
Plaatje:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marina

avatar

Aantal berichten : 131
Registratiedatum : 31-01-14

BerichtOnderwerp: Re: Misdadiger: Raven Marvel   ma feb 10, 2014 7:53 am

Goed gekeurd!

_________________
You can't escape
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Misdadiger: Raven Marvel
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» There's no good in goodbye [Jynn & Raven]
» It's not about, not about angels | Raven&Delia&Jean&Eleanor&Jamie

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: