Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Bewaker: Adelaide Kallista Constance

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Adelaide

avatar

Aantal berichten : 45
Registratiedatum : 01-02-14

BerichtOnderwerp: Bewaker: Adelaide Kallista Constance   ma feb 10, 2014 1:51 pm

De Basis

Naam: Adelaide Kallista Constance.
Roepnaam en of Bijnaam: Adelaide, Ade.
Leeftijd: 21
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof en of Tradities: Adelaide gelooft niet in een god.
Mirror/Bewaker/Misdadiger: Bewaker

Innerlijk

Karakter
Goed: Adelaide is een dame van haar woord. Als ze een belofte maakt komt ze deze ook na. Dit maakt haar ook betrouwbaar en eerlijk. Ze is geen heilige en zal ook zeker niet altijd de waarheid spreken. In sommige omstandigheden is het gewoon  beter om de waarheid te verzwijgen. Adelaide is intelligent en weet dit zelf ook maar al te goed. Hierdoor kan ze soms ook arrogant en betweterig overkomen. Ze heeft weinig moeite met het leren van nieuwe dingen wat erg in haar voordeel werkt. Adelaide heeft een zeer open mening. Dit heeft zo zijn goede en slechte kanten. Ze is een erg sociaal persoon en vind het altijd leuk om een praatje te maken. Ook met de gevangen vind ze het zo af en toe wel gezellig om een gesprek te voeren.
Slecht: Adelaide doet niet aan vergeven. Er zijn enkele uitzonderingen maar over het algemeen vergeeft ze niet. Ze blijft een wrok koesteren voor een lange tijd en zal niet bepaald een lieverdje zijn tegenover deze persoon. Als Adelaide  eenmaal de opdracht krijgt om een gevangene pijn te laten lijden komt ze heel ongevoelig over. Ze laat geen enkele vorm van medelijden zien en vervult gewoon haar opdracht zonder moeilijkheden. Ze is geen bewaker geworden om alles en iedereen het naar de zin te maken.

Relaties: Adelaide is heteroseksueel. Ze is niet bewust opzoek naar een relatie, maar ze vind het gezelschap van een man altijd wel goed.
Zwakke punten: Adelaide kan er heel slecht tegen als mensen haar vertrouwen beschamen. Het maakt haar voor een bepaalde tijd erg kwetsbaar. Ook zoals vermeld bij haar slechte eigenschappen vergeeft ze mensen haast nooit.
Talenten: Adelaide kan goed overweg met steekwapens. De piano bespelen is ook wel iets dat ze aardig goed onder de knie heeft.

Afkomst

Geboorteplaats: Adelaide is in het stadje Valencia, in Spanje geboren.
Familie: Adelaide heeft een stiefvader, moeder en een klein  broertje van nu elf jaar oud. Haar biologische  vader heeft haar op jonge leeftijd verlaten. Ze heeft nog steeds contact met haar familie

Status: Bij de bewakers staat ze bekend als het meisje waar je naartoe kunt gaan als je gewoon even een gesprek wilt voeren en als een betrouwbaar persoon. Met een gedeelte van de gevangenen kan ze het wel goed vinden, maar er is ook een gedeelte dat haar het liefste niet wil zien.

Uiterlijk

Lengte: 1.71 m
Bouw van het lichaam: Ze is slank, met mooie rondingen.
Beschrijving haar: Ze heeft donkerblond haar dat aan de onderkant lichtjes begint te krullen. Haar haren eindigen rond haar middel. Als het kan heeft ze haar haren los hangen en anders is het vastgebonden in een staart.
Beschrijving Ogen: Haar ogen zijn een felle kleur blauw.
Kledingstijl: Ze draagt graag lichte of zachte  kleuren en is vaak te vinden in een warme sweater wanneer ze haar uniform niet draagt.
Opvallend aan Uiterlijk: Haar ogen.


Extra

Verleden: Adelaide werd geboren toen haar moeder nog een jonge vrouw van achttien was. Haar vader verliet zijn gezin toen Adelaide net drie jaar was geworden. Sindsdien heeft ze geen contact meer met hem gehad. Zes jaar later ontmoette haar moeder een nieuwe man en niet heel veel later werd het haar nieuwe vader. Haar stiefvader is altijd een goede man geweest en heeft Adelaide de vechtkunsten die ze nu bezit geleerd. Een jaar later werd haar broertje geboren. Ze heeft altijd een hele hechte band met hem gehad en het was dan ook moeilijk om hem achter te laten. Adelaide had nog geen idee wat ze wou gaan doen met haar leven in de toekomst behalve dat ze graag haar kwaliteiten wou kunnen gebruiken. Ze kreeg iets te horen over een gevangenis in Alaska genaamd Willow Creek en besloot om hier naartoe te gaan. Ze werkt nu al drie jaar in Willow Creek.
Extra: -

Plaatje:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marina

avatar

Aantal berichten : 131
Registratiedatum : 31-01-14

BerichtOnderwerp: Re: Bewaker: Adelaide Kallista Constance   di feb 11, 2014 4:13 am

Goed gekeurd!

_________________
You can't escape
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bewaker: Adelaide Kallista Constance
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: