Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Mirror: Cosette d'Achard

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cosette

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 11-02-14

BerichtOnderwerp: Mirror: Cosette d'Achard   di feb 11, 2014 8:47 amDE BASIS
Naam: Cosette d'Achard
Roepnaam en of Bijnaam: Cosette
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouw
Geloof en of Tradities: Cosette heeft altijd een Christelijke opvoeding gehad, maar na de dood van haar moeder is ze het meer als een excuus gaan zien dan als een religie (hierover later meer).
Mirror/Bewaker/Misdadiger: Mirror

INNERLIJK
Karakter
Goed: Cosette is een zeer zachtaardig, naïef, maar ook tamelijk gestoord persoon - in de serieuze zin van het woord. Ze handelt vaak intuïtief en wekt daarmee zowel afgunst als vertedering op bij de mensen in haar omgeving. Ze doet iets altijd voor honderd procent en stort zich er altijd volledig in. Ook is ze erg wispelturig en waait ze vaak met alle winden mee. Ze heeft dus maar weinig zorgen aan haar hoofd en leeft enkel in het nu. Dit heeft soms wel tot gevolg dat ze de gevolgen van haar daden soms niet overziet, maar dat merkt ze achteraf pas. Cosette maakt snel vrienden omdat ze met haar open karakter mensen op hun gemak stelt. Veel mensen zien haar dan ook als een kleiner zusje, omdat ze heel veel om de mensen geeft die ze liefheeft.
Slecht: Cosette's leven gaat dan vaak wel over rozen, haar hart laat haar soms in de steek en laat een wat minder lievere kant van het meisje zien. Cosette kan namelijk ontzettend depressief worden van van alles wanneer ze in een slechte bui is. Haar negatieve karakter verschilt enorm met haar positieve karakter. In haar slechte buien is voornamelijk depressie de overheersende factor. Niets beurt haar op en ze kan het gewoon niet opbrengen om haar gedachten in goede banen te leiden. Vaak zegt ze dan ook dingen die ze niet meent en is ze erg grof in de mond.
Cosette heeft vaak de neiging om haar slechte daden te "vergeten" of goed te praten om haar pessimistische, duistere kant maar zo goed mogelijk te verhullen. Ze wíl helemaal niet weten wat mensen van haar denken, omdat ze erg bang is voor afwijzing.

Relaties: Cosette heeft zich altijd vastgeklampt aan liefde, al dan niet per se aan een serieuze relatie. Echt verliefd is ze nog nooit geweest; ze weet dus ook niet waar ze op valt. Haar vrienden en familie is ontzettend belangrijk voor haar. Zowel in haat goede als slechte buien hecht ze enorm veel waarde aan het  oordeel van haar dierbaren - al vat ze dat oordeel bij slechte buien eerder negatief dan positief op.
Zwakke punten: Cosette heeft een zwak voor erkenning evenals herkenning. Ze is erg bang voor mensen die zo door haar heen prikken. Eigenlijk wil ze gewoon dat men zo min mogelijk vragen stelt, zo min mogelijk van haar gevoelens te weten komt. Ze vindt het afschuwelijk als ze zich laat gaan in haar emoties (zowel in verdriet als in depressie) en heeft zich altijd achter het naïeve masker verstopt. Verder is Cosette erg bang voor verlies van haar dierbaten zoals al genoemd en dus ook automatisch de dood, waar ze zich zeer onprettig bij voelt.
Talenten: Cosette houdt erg van tekenen. Vreemde kunstwerken maakt ze, hele schilderingen waar ze dagen, maanden aan kan besteden. Ze legt haar hele leven in dïe tekeningen - die ze, in tegenstelling tot haar karakter wel gewoon kan maken zoals ze écht is (ze durft zich daar in te laten zien dus). Daarnaast vindt ze genieten van natuur ook fijn en geniet dan ook van de buitenpauzes in het gevang.

AFKOMST
Geboorteplaats: Het zeer boerse en onbekende dorpje Achard, te Frankrijk. Ze heeft haar jeugd in het huis van haar vader en moeder doorgebracht. Toen haar moeder overleef op haar twaalfde, vertrok ze na drie jaar naar Engeland en werd na anderhalf jaar opgepakt omdat ze een Mirror was. Sindsdien woont ze in deze gevangenis.
Familie: Haar moeder was vroeger Cosette's grootste liefde en toen zij overleed begon Cosette haar gevoelens op te krippen en te verhullen. Ook haar vader kreeg het moeilijk en sinds haar vertrek heeft ze nog amper contact met hem. Ze is enig kind en kent haar familie verder niet.
Status: Cosette wordt vaak als het lieve maar kwetsbare meisje van de groep gezien. Veel mensen snappen haar niet of vinden haar kinderachtig, omdat ze tamelijk jong is in vergelijking met de anderen. buiten dat is haar positieve karakter ists dat niet in een gevangenis thuishoort, vindt men. Degene die Cosette mogen, zijn dan ook erg voorzichtig met haar ondat ze vrij snel overstuur kan zijn.

UITERLIJK
Lengte: 1 meter 65
Bouw van het lichaam: Cosette is vrij mager en omdat ze klein is, is ze ook niet erg sterk.
Beschrijving haar: (Cosette heeft lang, stug en dik haar dat ze van haar moeder heeft geërfd. Het is rood en krult sterk.
Beschrijving Ogen: Ze heeft grote donkerbruine ogen die haar het typische Franse uiterlijk geven. Ze gebruikt weinig make-up.
Kledingstijl: Eigenlijk geeft ze niet zo veel om kleding, als het maar warm en confortabel is. Ze hult zich vaak in bergschoenen, baggy broeken, wollen truien en sjaals. Gelukkig staat het haar goed en kan ze het hebben.
Opvallend aan Uiterlijk: N.v.t.

EXTRA
Verleden: Cosette's moeder overleed aan een zeldzame ziekte toen Cosette nog maar twaalf was. Dit sloeg een diepe breuk in de d'Achard familie en Cosette trok al snel weg naar het buitenland. Na een jaar in Engeland haar weg te vinden, allerlei banen te hebben gehad en maar weinig echte vrienden te hebben ontmoet, besloot ze terug naar huis te gaan. Vlak voor haar vertrek kwam uit dat ze een Mirror was en werd ze gearresteerd. Ze heeft altijd moeten verbergen dat ze een Mirror was en werd daar vaak erg verdrietig van.
Extra: N.v.t.

Plaatje: Zie boven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eris

avatar

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 31-01-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Mirror: Cosette d'Achard   di feb 11, 2014 12:19 pm

Goedgekeurd Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cosette

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 11-02-14

BerichtOnderwerp: Re: Mirror: Cosette d'Achard   wo feb 12, 2014 8:20 am

Jeej Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Mirror: Cosette d'Achard   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Mirror: Cosette d'Achard
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: