Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 De kantine

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Eris

Eris

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 31-01-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: De kantine   do feb 13, 2014 8:30 am

De kantine is een grote eetzaal waar de gevangen allemaal gezamenlijk eten. Er is plek voor de in de ochtend, middag en avond. Ze worden er per celblok heen gebracht, kunnen hun eten halen en gaan eten. De tafels staan in lange rijen en je moet je plekje er maar zien te vinden. Je krijgt niet veel tijd om te eten dus zorg dat je het gauw naar binnen krijgt. Alle uitgangen worden bewaakt.

Personen: Aardig veel
Regels: Luisteren naar de bewakers.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eris

Eris

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 31-01-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: De kantine   do feb 13, 2014 8:40 am

In alle rust stapte ze naar binnen. Het was nog vroeg in de ochtend en zoals altijd mochten zij als eerste eten. Wachtend in de rij ging ze telkens een stapje verder. Tot ze een dienblad kon pakken waarop ze het eten kon zetten dat ze kreeg. Eris moest bekennen dat het eigenlijk helemaal niet lekker was, het was dan wel gevangenis eten maar het was nog erger dan ze had verwacht. Haar donkere ogen gleden rond terwijl ze met haar hand langs haar haren ging. Ze waren rood nu en ze had alvast maar een verzoek in gediend voor nieuwe haarverf want uitgroei zou erg lelijk zijn vond ze persoonlijk. Gapend was ze langs al het eten gekomen, nu liep ze richting een tafel toe en nam daar plaats, met haar vork prikkend in het vieze eten.
"Yegh.."
Het kwam niet waarderend uit haar mond en ze stak haar tong een beetje uit langs haar volle lippen. Haar hoofd steunde op haar bleke hand en ze zuchtte diep. Dit benam haar dus alle lust naar een ontbijtje, wat verlangde ze soms naar een heerlijk zondags ontbijt met ei, ham, kaas, spek en toast. Ze moest daar niet teveel aan denken, ze zou het toch nooit meer krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jude

Jude

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 11-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De kantine   do feb 13, 2014 8:58 am

Jude was grotendeels verstopt onder de capuchon van zijn donkere vest terwijl hij met de rij mee schuifelde. Het dienblad was zo stevig in zijn handen geklemd dat zijn vingertoppen bijna wit zagen. Hij wist dat niemand iets aan de reden zou doen zoals gewoonlijk, de toegefluisterde woorden en porren van achteren werden goed getimed zodat de bewakers die rondliepen ze niet zouden horen, maar voor Jude waren ze maar al te duidelijk. Aan de ene kant snapte hij niet waarom iemand zich bezig zou houden met het pesten van zijn medegevangenen, ze waren hier toch allemaal volwassen, maar aan de andere kant, wat konden ze anders doen? Elke dag dezelfde routine, dit was waarschijnlijk vermaak voor hen. Misschien was het mede daardoor dat Jude het liet gebeuren, plus dat hij met zijn formaat geen enkel iemand hier aan zou kunnen wanneer hij er wel iets van zou zeggen.
Daarom liep hij zodra hij zijn eten had snel door naar de tafels. Hij had wel wat beters te doen dan herrie schoppen. Hij had tijd genoeg gehad om de gevangenen hier te observeren en uit te denken wie hij als bondgenoten zou willen hebben. Films waren misschien niet altijd correct, maar elk team bestond altijd uit een gedeelte brein en een gedeelte kracht. Hij kon voor het brein zorgen, nu moest hij alleen nog de kracht vinden en daarvoor had hij hier genoeg om uit te kiezen. Stilletjes schoof hij aan bij het roodharig meisje die een goede kandidaat leek te zijn en zo niet, dan waren er nog wel anderen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eris

Eris

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 31-01-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: De kantine   do feb 13, 2014 9:59 am

Na nog een tijdje geprakt te hebben in haar eten had ze toch uiteindelijk besloten een hap te nemen. Dat had ze beter niet kunnen doen want met wat moeizaam gehoest ging het er door heen. Gauw nam ze een slok van haar drinken en schudde haar hoofd. Ze zou het wel houden op het sap en het brood dat ze had, de rest daar had ze echt geen behoefte aan. Eris was heus niet het meest luxe eten gewend hoor, maar wel een normaal kostje dat je zonder braken kon eten. Bij de bende had ze altijd goed te eten gehad, ze hadden voor haar gezorgd alsof ze hun kleine zusje was, zeker zolang ze maar geld binnen bracht en dat deed ze. God, wat waren dat mooie tijden. Heerlijk vond ze het en nu zat ze hier, alleen en moest ze opdraaien voor alles. Zo hecht waren ze ja, zij was de lul geweest.
Verbaasd gleden haar ogen op naar de jongen die naast haar kwam zitten. Ze keek naar haar. “Goedemorgen.” Begon ze maar, ze wilde wat te doen hebben. Ze kon nu niet roken, niet lezen, helemaal niets doen. Verveling was vreselijk, zeker als ze wist dat ze hier nog hele lange tijd zou zitten. Ontsnappen was niet mogelijk en waarom zou ze het eigenlijk proberen? Ze had geen goede kennissen meer die haar ondergronds konden helpen, ze zou veel te vlug gepakt worden. Stil nam ze een hap van haar brood en bestudeerde de blonde jongen naast zich.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jude

Jude

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 11-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De kantine   do feb 13, 2014 10:47 am

Jude beet even op zijn lip zodra de vrouw naar hem keek en hem groette. Hij had hier lang over na zitten denken, want wat was nou de beste manier om deze types te benaderen? Moest hij zich onschuldig en ondergeschikt voordoen zodat ze zich beter dan hem zou voelen? Of moest hij indruk op haar maken zodat ze respect voor hem kreeg? Hij had een beetje op haar reactie gewacht voor te besluiten en gaf nu een klein glimlachje. 'Goedemorgen.' Het klonk niet al te enthousiast, maar hij wilde nog wat terughoudend blijven. Daarbij, als gevangene enthousiast... toch niet echt de juiste instelling. 'Geniet je een beetje van het eten?' Zei hij proberend niet te lachen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eris

Eris

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 31-01-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: De kantine   do feb 13, 2014 11:23 am

Kort ze lachen door zijn opmerking, ze kon het niet inhouden en het was een geluid waar toch een paar van opkeken, niet iedereen genoot van het geluid maar zij vond het heerlijk om soms te lachen. Ze keek naar de jongen. “Het is heerlijk, vind jij niet dan?” Het kwam vol sarcasme eruit waarna ze even moest grinniken en ze schudde haar hoofd. Het was echt om te braken en ze brak wat van het brood af en at dat in kleine stukjes. Ze keek naar hem en glimlachte kort, waarna ze rustig door at. De rest liet ze natuurlijk staan, ze verwachtte niet dat de jongen het eten wel geweldig vond en als dat zo was dan was hij toch wel hele andere dingen gewend dan dat zij gewend was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jude

Jude

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 11-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De kantine   vr feb 14, 2014 3:40 am

Een bredere glimlach verscheen op Jude's gezicht toen hij doorhad dat de vrouw zijn opmerking goed opvatte. Lachen deed hij echter niet, maar hij hij keek en luisterde wel vol vermaak naar de luide lach die uit haar mond kwam. Hij was hier niet gewend aan mensen die lachten en ook verbaasd dat deze vrouw dat wel kon in zo'n omgeving. 'Ik ben het helemaal met je eens.' Zei hij met een zachte grinnik waarna hij een paar happen van zijn eten nam. Helemaal mee eens. ' Ik vraag me af of de bewakers hetzelfde eten krijgen, denk het niet, al zou ik ze graag op dit taaie spul zien kauwen.' Mompelde hij wat zachter, maar nog steeds verstaanbaar voor de vrouw naast hem. Eén mondhoek trok omhoog terwijl hij opnieuw even een blik opzij wierp.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eris

Eris

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 31-01-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: De kantine   zo feb 16, 2014 3:41 am

Ze knikte, mooi, iemand die het met haar eens was dat dit vreselijke eten totaal niet binnen te houden was. "Zij? Pf, die eten dit niet. Die eten normaal eten, zodat ze ons altijd kunnen overmeesteren." Eris schudde haar hoofd en at wat van haar brood. "Wij moeten zwak blijven, dat is toch best wel logisch.' Ze keek voor zich uit en daarna even naar enkele bewakers rond hen heen. "Ik vind het maar niets dit eten, god wat zou ik daar graag eens inbreken en dat eten van hun stelen. Het is dat ik de isoleercel van binnen niet zo geweldig vind." Eris keek naar hem en glimlachte even. Er zat vast meer achter dus nu wachtte ze af tot de jongen zou gaan praten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vera

Vera

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 02-02-14
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: De kantine   ma feb 24, 2014 3:42 am

Enigszins zenuwachtig liep Vera de kantine in. Dit was toch weer een nieuwe groep mensen aan wie ze zou moeten wennen. Natuurlijk, ze vond het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, maar het bleef spannend. Wat zouden ze van haar vinden? Er waren nog niet veel mensen in de kantine dus kon ze nog makkelijk een plekje bemachtigen aan de lange ijzeren tafel. Ze kon nu niet bepaald zeggen dat de ijzeren koude banken prettig zaten, maar het was beter dan staand eten. Het bord voor haar bevatte een substantie die ze niet helemaal kon thuis brengen. Het leek op pap, maar het had ook kots kunnen zijn aan de vele stukjes te zien. Vera gokte toch maar op pap. Ze zouden hun geen kots laten eten. Zo cru zouden ze vast niet zijn. Ze waren dan wel gevangenen, maar ze bleven mensen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Katarina

Katarina

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 21-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De kantine   ma feb 24, 2014 3:54 am

Dit was een van de eerste keren voor Katarina hier, maar het voelde niet veel anders aan als in de gevangenis in New York. Hoewel, het was hier toch kouder en killer. Het was alsof de ruimtes hier niet volledig wilde verwarmen, iets wat ontzettend vervelend was. Katarina die vroeger goed eten gewend was, het beste van het beste voorgeschoteld kreeg was nog altijd niet gewend aan die voer wat ze hier kregen. Thuis had ze het de honden niet eens willen voorzetten, maar ze had natuurlijk weinig keuze hier. Verveeld stond ze in de rij met gevangenen, allemaal in oranje pakken, streng in de gaten gehouden wordend door de vele bewakers die om hen heen stonden. Het zou je nog bijna een veilig gevoel geven. Toen Katarina een bord met drap voor zich kreeg werd ze gedirigeerd naar de tafels, waar ze doorschoof om de ruimte op te vullen. Zo kwam het dat ze tegenover een vrouwelijke gedetineerde kwam te zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vera

Vera

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 02-02-14
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: De kantine   ma feb 24, 2014 10:47 pm

Er kwam een vrouw tegenover Vera te zitten. Ze was mooi. Vera was direct jaloers op haar lange, donkere, golvende haar. Had zij dat maar. Geïntrigeerd bekeek Vera de vrouw tegenover zich. Waarom zou zij hier zitten vroeg Vera zichzelf af. Om eerlijk te zijn wist ze zelf niet eens precies waarom ze hier zat. Waarschijnlijk hadden haar ouders het geregeld. Ze was immers hun irritante, nutteloze dochter. Ze hadden meer dan genoeg aan haar broertje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Katarina

Katarina

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 21-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De kantine   di feb 25, 2014 9:13 am

Katarina pakte haar vork op en poerde wat in het eten, maar haar eetlust werd niet bepaald geprikkeld door de drab die op haar bord lag. Dus inplaats van een hap te nemen keek Katarina op naar degene tegenover haar, een jonge vrouw die haar aan het bekijken was. Vragend keek Katarina op, ze wist dat ze hier nieuw was, maar dat betekende niet dat ze als een aapje in een dierentuin bekeken hoefde te worden. Normaal gesproken had ze er wat van gezegd, maar Katarina was iemand die eerst wilde weten met wat ze te doen had, ze moest eerst die hiërarchie ontdekken in deze gevangenis om haar eigen positie te bemachtigen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De kantine   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De kantine
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Het RPG :: Gezamelijke ruimtes-
Ga naar: