Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Normale gang

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Adelaide

Adelaide

Aantal berichten : 45
Registratiedatum : 01-02-14

BerichtOnderwerp: Normale gang   do feb 13, 2014 9:59 am

Dit is één van de vele gangen in Willow Creek. Het is een simpele gang zonder versieringen of kleur. Deze gang gaat richting de kantine en de binnenplaats. In deze gang kun je gerust een praatje maken en misschien wel nieuwe mensen leren kennen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden

Aiden

Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 08-02-14

BerichtOnderwerp: Re: Normale gang   do feb 13, 2014 10:41 am

Aiden kwam net van de binnenplaats en hij stak zijn koude handen in de zakken van zijn prachtige gevangenisoutfit. Hij besloot naar binnen te gaan, misschien iets te gaan halen in de kantine en zich dan weer naar zijn eigen cel te begeven of nog een beetje doelloos rond te lopen in de gevangenis zelf. Het was niet dat hij iets beters te doen had. Het frustreerde hem soms wel, dat hij echt geen enkel doel voor ogen meer had. Dat hij niet meer de spanning door zijn lijf voelde gieren zoals vroeger elk weekend het geval was. Hij wierp de anderen die passeerden een afwezige glimlach, zonder verder nog aandacht aan hen te besteden.
-
Oke, mijn excuses voor de korte post.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adelaide

Adelaide

Aantal berichten : 45
Registratiedatum : 01-02-14

BerichtOnderwerp: Re: Normale gang   di feb 18, 2014 7:08 am

Adelaide liep verveeld door de gangen rond. Voor vandaag zaten haar taken erop, nu was de kans altijd aanwezig dat ze nog een opdracht kreeg. Het was een korte dag voor haar, ergens baalde ze daar wel van want heel veel was er nou niet te doen in een gevangenis. Het was normaal om in je vrije tijd te gaan stappen met vrienden, maar als bewaker in een gevangenis ging dat heel anders. Je kon Willow Creek niet verlaten, of ontsnappen. Je vrije tijd bracht je door in de ruimtes die je werden aangeboden. Op haar weg naar buiten om wat frisse te lucht te krijgen liep ze met volle vaart tegen iemand op. Met moeite wist ze terug in balans te komen. Ze keek op naar de jonge man tegen wie ze was opgelopen. 'Sorry, dat was niet de bedoeling' zei ze verontschuldigde zich. Ze begreep dat dit volledig haar eigen fout was. Haar gedachten waren niet gericht op haar omgeving, dus de schuld aan iemand anders geven was in deze situatie niet het juiste ding om te doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden

Aiden

Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 08-02-14

BerichtOnderwerp: Re: Normale gang   wo feb 19, 2014 6:52 am

Aiden was zelf ook in gedachten verzonken, waardoor hij het te laat merkte dat iemand andere kant op kwam en vol tegen hem aanliep. Hij stak automatisch zijn arm uit om haar tegen te houden niet om te vallen, maar liet haar snel genoeg weer los toen ze weer stevig stond. 'Geen probleem,' antwoordde hij toen ze zich verontschuldigde. Hij wierp een blik op haar gezicht en het duurde enkele seconden voor hij haar herkende, de outfit die ze droeg hielp daar natuurlijk ook een beetje bij. Ze was een van de bewakers en hij had haar al vaak langs de cellen zien lopen of in de open ruimtes gezien. Hij had nog niet echt tegen haar gesproken, maar dat kwam gewoon omdat je als gevangene niet zomaar met elke bewaker kon spreken. Sommigen hielden maar al te graag afstand en toonden ook even graag dat ze ver boven de gevangenen stonden. Hij mocht ze niet allemaal zo zien, maar hij wist natuurlijk niet welke er vriendelijk waren en welke hij moest vermijden, dus vermeed hij ze gewoon allemaal.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Normale gang   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Normale gang
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Het RPG :: Gezamelijke ruimtes-
Ga naar: