Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 De gymzaal

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Keira

Keira

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: De gymzaal   za feb 15, 2014 10:40 am

Deze zaal ligt in het verlengde van de trainingsruimte, het is een ruimte die gevangenen moeten delen met het personeel. Deze zaal staat niet vol met apparaten, maar hier zijn dingen als ballen, touwen en matten aanwezig. Eigenlijk kun je het vergelijken met een random gymzaal van een middelbare school. Alleen is niet alles in opperbeste staat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

Lucien

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   za feb 15, 2014 10:35 pm

Lucien klom weer voor de derde keer in het touw, helemaal naar het plafond. Het was vandaag koud buiten en hij had geen zin in de hindernisbaan of één rondje hardlopen, maar hij wilde wel, zoals elke dag, iets doen aan sport. Dus was hij maar hierheen gegaan. Hij was er pas net en was dus al twee keer in het touw geklommen. Deze derde keer gebruikte hij zijn benen niet. Boven liet hij zich weer naar beneden zakken en hij deed het nog een keer. Er waren geen gevangenen aanwezig, want die mochten er op dit moment van de dag niet zijn. In feite was hij de enige in de hele zaal. Hij had alleen zijn sportbroekje aan. Ook geen schoenen, omdat de meeste onderdelen hier turnonderdelen waren en dan zaten sportschoenen in de weg. Dat hij geen shirt aan had, deed hij niet om een show-off te zijn, er was toch niemand. Hij vond het fijner zitten, vooral als hij zichzelf in de rondte zwierde. Niet dat hij goed was in turn onderdelen, hij had op hoog niveau geijshockeyd, maar hij kon er wel wat van, vooral ook om te weten hoe hij de gevangen wat moest laten doen. Na de vijfde keer omhoog te zijn geklommen in het touw, liep hij naar een kast om er één basketbal uit te halen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira

Keira

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   za feb 15, 2014 10:46 pm

Keira -die wel een shirt droeg- kwam de ruimte in gelopen. Buiten was het begonnen met sneeuwen, smerig weer om in hard te lopen en er waren hier toch genoeg andere mogelijkheden om haar conditie en kracht op peil te houden. Toch was de gymzaal niet zo verlaten als dat ze gedacht had, Lucien was bezig in de touwen. "Goed bezig!" Merkte Keira die nog net meekreeg hoe de jongen de laatste keer het touw in klom en toen op weg ging naar de kast. Ze kende Lucien wel, nouja kennen was een groot woord, maar ze had wel eens kort met hem gesproken in bijvoorbeeld de eetzaal en in de woonkamer. Die gesprekken waren meestal niet heel diepzinnig, maar ze mocht hem meestal wel, voor zover ze hem dus kende. Ondertussen was ze bezig met haar lange, zwarte haren in een paardenstaart te binden.
(even kort, want ik moet eten xD)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

Lucien

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   za feb 15, 2014 10:51 pm

Lucien keek op toen Keira binnen kwam lopen en glimlachte toen ze hem een complimentje gaf. Vanaf waar hij stond, bij de kast, schoot hij de basketbal op de basket. Natuurlijk was hij mis, want hij was er absoluut geen professional in, maar het ging hem ook meer om het bezig zijn, conditie en kracht op peil houden. Ook al had hij daar genoeg van en mocht hij wel eens een keer een dag rust nemen, maar daar stond zijn hoofd gewoon niet naar. Rust nam hij wel als hij weer eens vakantie had, al ging hij dan waarschijnlijk weer ijshockeyen. Hij raapte de bal weer op en dribbelde vanaf de middenlijn richting de basket, terwijl hij deed alsof hij tegenstanders moest ontwijken. Bij de basket schoot hij weer en deze keer ging hij er bijna in. Daarna ging hij op dezelfde manier naar de andere kant van het veld. Nee, nog steeds geen show-off, gewoon Lucien. Of Lucien was een show-off.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira

Keira

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   za feb 15, 2014 11:34 pm

Keira moest lachen om het spel van Lucien wat niet zo soepeltjes verliep, tweemaal miste hij de basket. Zelf kon ze redelijk basketballen, het was altijd de manier om de vrije tijd door te brengen in de compound waarin ze zaten. Voor basketbal was altijd weinig materiaal nodig en het was ook nog eens goed voor het teamverband en om je even lekker uit te leven. Bijzonder goed was ze niet, maar na jaren het wekelijks een paar keer doen lukte het toch redelijk om raak te gooien. Vanaf de plek waar ze stond kwam Keira in beweging in de richting van Lucien om hem na twee pogingen de bal af te nemen en naar de andere kant van de zaal te rennen om een poging te doen richting de basket. Helaas ging het bij Keira ook mis, de bal klapte tegen het houten bord aan en kwam al stuiterend weer op de grond terecht, "Dat is nou jammer." Merkte Keira met een lach op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

Lucien

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   za feb 15, 2014 11:47 pm

Lucien was wel verrast toen de bal opeens onder hem vandaan werd gehaald. Maar hij herpakte zich snel en sprintte achter Keira aan en ving de bal af. "Je had me wel mogen waarschuwen," zei hij lachend, maar daarna dribbelde hij weer snel naar de andere kant van de zaal en scoorde deze keer wel. "Dus, het wordt een wedstrijdje?" vroeg hij uitdagend en hij stuiterde de bal naar Keira, waarna hij tegenover haar ging staan om haar weer op te vangen bij haar volgende aanval. Het was net is als ijshockey, maar zonder gevechten en met een bal, geen puck. Toch was ijshockey leuker. Hij glimlachte en wachtte tot ze aanviel, om daarna met haar mee te gaan en het haar zo moeilijk mogelijk te maken, misschien zelfs wel om de bal af te pakken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira

Keira

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   zo feb 16, 2014 12:19 am

"Als ik dat gedaan had, was de lol eraf geweest." reageerde Keira met een grijns op haar gezicht, terwijl ze hem volgde naar zijn eerste doelpunt. "Klinkt als een goed plan." Hoewel Keira eigenlijk haar vechtsport had willen trainen, was dit eigenlijk ook wel een leuke afwisseling op haar schema. Keira ving de bal die Lucien naar haar toe had gegooid. "Basketbal je vaker?" vroeg Keira, terwijl ze een paar keer met de bal op de grond stuiterde om te voelen hoe stevig het ronde gevaarte was. Toen ze er zeker van was dat ze niet weer de snelheid van de bal zou missen. Nu was het haar beurt om de aanval in te zetten, een paar pogingen had ze nodig om Lucien te passeren, maar ditmaal wist ze wel de bal bij zich te houden. Vanaf ongeveer tien (?) meter wist ze ditmaal wel de bal in de basket te laten belanden. "Whoe!" riep Keira uit, waarna ze controleerde of haar shirt nog goed zat. Onder haar shirt zaten nog altijd die vervloekte littekens en ergens schaamde ze zich er toch voor. Nu was het Luciens beurt weer, dus gooide ze de bal in zijn richting.
-
Ze hebben nog geen ruzie ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

Lucien

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   zo feb 16, 2014 5:10 am

(Tien meter is de andere kant van het veld, zo ongeveer)
En wauw, dat is ons nieuwe record.

"Nee, ik ben niet zo'n basketballer," antwoordde Lucien nadat Keira aangevallen had en hij de bal weer had. "Maar het is wel leuk om te doen." Hij ging klaar staan, wachtte netjes tot Keira hetzelfde deed en begon met een schijnbeweging naar links, om naar rechts te gaan. Hij deed zijn best om haar achter zich te laten en bij de basket sprong hij omhoog. Uit een helemaal niet zo ver verleden had hij nog behoorlijke schaatsbenen en hij sprong hoog, hoog genoeg om de bal met een klein zetje in de basket te dumpen. Daar was hij dan weer blij mee. Galant ving hij de bal af en hij gaf hem weer aan Keira, waarna hij weer naar het midden liep. "Toch, geef mij maar hockey," zei hij, het gesprek van een kleine minuut geleden vervolgend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira

Keira

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   zo feb 16, 2014 5:44 am

Oja xD houd het maar op een meter of 3 dan, haha
-

Keira kon niets meer dan zijn standpunt beamen, het was gewoon een leuk spel om te doen en zeker als het er een beetje intensief aan toe ging, zoals nu. De bal die Lucien in de basket wist te gooien was door Keira niet te voorkomen, sowieso was in idt geval haar lengte behoorlijk nadelig. Keira klapte even kort voor zijn punt, waarna ze de bal weer teruggespeeld kreeg om opnieuw te beginnen. "Hockey? Nooit gedaan." gaf Keira toe, ooit op school had ze het wel eens gespeeld tijdens gym, het was leuk om met zo'n stok tegen een bal te rammen, maar haar sport was het niet. Ondertussen was het haar beurt weer om te beginnen. Ditmaal waren ze meer aan elkaar gewaagd, beide personen kregen de bal meerdere keren afgespeeld. Pas na een minuut wist Keira haar aanval te voltooien door de bal met meer geluk dan wijsheid in de basket te krijgen. "Ik ben meer van de duursporten en vechtsporten," kwam nu Keira weer terug op het vorige gesprek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

Lucien

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   zo feb 16, 2014 6:04 am

"Ja, ijshockey," beaamde Lucien, voor hij weer achter haar aan ging, de bal onderschepte, en dat een paar keer omdat Keira hem ook weer steeds afpakte. "Mooie," zei hij toen ze scoorde, maar de keer nadat ze weer in het midden waren begonnen was voor hem, ook al pakte Keira hem een paar keer af. Ze begonnen elkaars spel te snappen en dus werd het makkelijker om te verdedigen. Daarom dat het deze keer wel bijna tien minuten had geduurd. Lucien was nog niet moe, maar hij glansde wel een beetje van het zweet. Toch was het leuk en hij passte de bal weer naar Keira, zodat zij weer kon beginnen, als ze dat wilde. "Als we zo doorgaan, gaat dit ook op een duursport lijken," merkte hij lachend op. Nu vond hij dat niet zo erg. Het was wel prima om op zo'n manier te sporten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira

Keira

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   zo feb 16, 2014 6:54 am

Keira begon het ook warm te krijgen, maar dat beschouwde ze als een goed teken, want dat betekende dat ze wat deed. En in zekere zin was dit ook leuker dan in je eentje wat tegen een bokspaal trappen. "Daar heb je helemaal gelijk in, maar jij doet niet alleen aan duursporten, heb ik zo het idee" grapte ze, met een schuin oog op zijn gespierde lichaam. Ondertussen veegde Keira een losgeraakt plukje haar uit haar gezicht weg en pakte ze de bal van Lucien weer aan. Ze gunde zich enkele seconde om op adem te komen, om daarna te beginnen met een aanval, eerst via links en dan via rechts. Maar ook ditmaal duurde het langer voor de strijd beslist werd. Het was een leuk potje en Keira moest regelmatig lachen om de slimme trucjes die ze beide toe leken te passen om de bal te krijgen of niet te verliezen. Uiteindelijk lukte het Keira om te scoren, alleen ditmaal was ze niet meer zo alert op haar shirt, waardoor de littekens nu toch echt voor een paar seconde zichtbaar waren. Snel streek ze haar shirt weer omlaag, hopend dat Luciens blik nog op de bal gericht waren en ze hem geen uitleg verschuldigd was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

Lucien

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   zo feb 16, 2014 7:04 am

"Nou, hier lijkt het daar soms wel op," zei Lucien, denkend aan wat hij de gevangen liet doen en waar hij dus ook zelf aan meedeed. Hij relateerde die opmerking niet aan de staat van zijn spieren. Hij liep er niet mee te pronken, hij was een topsporter in hart en niet en daar hoorde een afgetraind lichaam nu eenmaal bij. Het was voor hem gereedschap, geen pronkstuk. Hij bleef op conditie, omdat hij nu eenmaal zo was. Hij kreeg de de bal terug en begon vanaf het midden weer de aanval. Hij ging naar rechts en naar links en hij sprong en dribbelde af en toe pakte Keira hem af en dan pakte hij hem weer terug en zo ging het over en weer, tot Keira hem de bal uiteindelijk weer afnam, na iets wat leek op een klein kwartier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira

Keira

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   zo feb 16, 2014 9:02 am

Het spel ging nog een tijdje op, ze waren goed aan elkaar gewaagd, wat leuk was, gezien het feit dat het nu spannend bleef. Op een gegeven moment merkte Keira dat ze het toch wel heel erg warm begon te krijgen, "Even pauze." zei Keira dan ook toen ze de bal op een gegeven moment weer in handen had en hem nu vrijwillig naar Lucien gooide. Ze pakte haar flesje water die ze de zaal ingenomen had en op een bank had neergezet. "Wat doe jij hier eigenlijk precies, doe je enkel het bewakerswerk of niet?" Het was alweer duidelijk hoeveel ze wist van haar collega's, maar afgelopen maanden was ze vooral bezig geweest met acclimatiseren en nu pas was ze echt gewend aan het leven hier, in plaats van een hete woestijn waar elk koel briesje welkom was geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

Lucien

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   zo feb 16, 2014 9:50 am

"Oké," zei Lucien schouderophalend en hij liep met haar mee naar de kant, waar hij naast haar op het bankje ging zitten. "Ik ben de trainer van het gevangenenvolk. Ik beul ze zeg maar dagelijks af op de sportterreinen buiten of hier binnen. Er is altijd wel genoeg te doen." Hij glimlachte en keek op naar Keira. "Lange dagen, maar ook lange nachten vol met slaap." Op dit soort momenten besefte hij dat hij een luizenleventje leidde binnen de gevangenis, al was dat helemaal niet zo. Ze hadden het allemaal even zwaar, of juist even makkelijk. Maar hij had gewoon weinig nachtdiensten en dat vond hij fijn. Slaap was ook belangrijker voor een topsporter. "En jij? Ben jij iets speciaals binnen deze muren? Of erbuiten, natuurlijk." Hij glimlachte vrolijk en droogde het zweet van zich af met de handdoek die hij had meegenomen. Hij moest natuurlijk niet te snel afkoelen, maar het was warm genoeg om gewoon te blijven zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira

Keira

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   zo feb 16, 2014 10:17 am

Keira lachte, "Oh daarom zijn ze 's avonds zo moe." Keira had hem inderdaad wel eens bezig gezien met groepen, maar had eigenlijk nooit de link gelegd met zijn beroep. "Nope, geen speciale functie, maar soms help ik met de honden." vertelde Keira op haar beurt. Ze had een favoriete herder, maar helaas mocht ze hem niet mee nemen op haar slaapkamer, een maatje in bed scheen goed te helpen tegen de nachtmerries die ze haar 's nachts nog wel eens wakker hielden. Buiten de muren was ze nu ze op non-actief was gesteld ook niet veel meer qua functie, dus daar viel vrij weinig over te vertellen. Snel nam ze nog een paar slokken water uit de fles, waarna ze hem vragend voorhield voor Lucien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

Lucien

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   ma feb 17, 2014 3:56 am

Lucien nam de fles gretig aan en dronk ook wat. Daarna grinnikte hij. "Nou, ik ben blij te horen dat mijn afmatting dan vruchten afwerpt," merkte hij lachend op. "Het voelt wel goed om te weten dat ik niet voor niets mijn werk doe." Hij stond weer op en sprong een beetje op en neer. Hij vond het niet zo erg om te rusten, maar hij kon gewoon niet stilzitten. Was dus maar goed ook dat hij buiten werkte en met de oefeningen van de gevangenen meedeed, anders zou deze baan de hel zijn voor hem en zou hij heel snel zijn teruggekeerd naar het ijshockey. Hij had misschien wel mee kunnen doen met de Olympische Spelen, als hij op tijd was geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira

Keira

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   za feb 22, 2014 6:54 am

Keira grijnsde en draaide de dop weer terug op de waterfles, ze strekte zich kort uit om haar spieren weer wat op te rekken. Haar ogen zochten de klok die boven aan de muur van de zaal hing. Eigenlijk zou ze zo moeten gaan, "Ik moet naar de hondenverblijven, zin om mee te gaan?" Het was niet heel sportief, maar een van haar lievelingsherders trainen was ook zeker geen straf. Sowieso moest ze straks wel weer een ronde moeten lopen volgens het schema die ergens in het kantoor hing.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

Lucien

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   za feb 22, 2014 7:12 am

"Ja hoor," antwoordde Lucien, die ook wel graag bij de hondenverblijven zat. Eens iets anders dan mensen. Wel vond hij het jammer dat dit geen honden waren om mee te ravotten, zoals hij met hun sint-bernard en husky's altijd had gedaan. Ja, hij kon wel dierenliefhebber genoemd worden, maar hier mocht je geen dieren houden. Zelf de bewakers worden aan banden gelegd, dacht hij weer eens bij zichzelf. Hij keek om zich heen en zocht zijn shirt, maar bedacht zich dat die nog in de kleedkamer lag, voor na het douchen. "Ik wil alleen wel nog douchen," zei hij dan ook tegen Keira. Ongewassen zijn uniform in vond hij vervelend en vies, dus hij douchte altijd als hij gesport had. Dat was dus eigenlijk dagelijks. En heel soms ging hij in bad, stiekem in één van de badkamers van de hogere bewaking. Natuurlijk was hij daar al een keer bij gesnapt, maar hij had ervoor gezorgd dat die man het niet erg vond. Hij mocht er nu zelfs vaker in bad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira

Keira

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   za feb 22, 2014 8:12 am

Keira bekeek haar eigen shirt, die ook licht plakkerig geworden was, "Ik doe mee met het douche plan, samen?" plagend gaf ze hem een knipoog. Soms moest je het zelf maar gewoon leuk maken in deze troosteloze omgeving. Iets wat niet altijd even makkelijk was voor Keira, maar na een goed potje basketbal was het humeur van Keira ook positiever dan anders. Maar Lucien had gelijk wat betreft het douchen, het was redelijk intensief geweest en om nou bezweet en al in schone kleding te stappen was altijd een beetje zonde van de schone kleding.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

Lucien

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   za feb 22, 2014 8:25 am

"In welke vorm van samen?" vroeg Lucien, terwijl hij al naar de kleedkamer begon te lopen. Hij had er geen probleem mee, maar je kon alle kanten op met Keira's opmerking. Wilde ze gewoon douchen en vrolijk doorpraten, wilde ze meer, of zouden ze allebei een apart douchehokje nemen, want die keuze was er ook, naast de gezamenlijke doucheruimte. Dat wist hij dus nog niet. Het maakte hem ook niet uit, hij schaamde zich nooit als hij zich ergens naakt vertoonde en zou sowieso wel de gezamenlijke ruimte kiezen, tenzij zij had aangegeven dat ze dat niet wilde. In de kleedkamer liep hij naar zijn sporttas en haalde zijn handdoek en douchegel eruit. Daarna keek hij naar Keira.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Katarina

Katarina

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 21-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   za feb 22, 2014 8:44 am

Keira wist nou niet zeker of de opmerking nou serieus bedoelt was of niet, maar dat maakte ook niet uit, want nu kwam de professionaliteit van de dame weer om de hoek zetten. Lucien, hoe knap die ook mocht zijn, was haar collega en dat zou hij hier waarschijnlijk ook altijd blijven. En dan had je haar littekens natuurlijk nog, ook niet iets waar ze graag te koop mee liep. "Laten we maar over een kwartier buiten afspreken?" stelde ze dan ook voor. In deze douches wilde je toch niet veel langer blijven, het was er wel warm, maar krap en voor kort afspoelen en omkleden was je sowieso weinig tijd kwijt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

Lucien

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   za feb 22, 2014 11:44 pm

Lucien voelde zich nogal stom dat hij het grapje niet had begrepen, maar daar liet hij niets van merken. Hij kleedde zich maar gewoon uit zodra ze weg was en stapte daarna onder de douche. Hij waste zichzelf snel en droogde zich ook snel af, want bij hem ging de meeste tijd in het haar zitten. Vandaag ging hij voor gewoon warrig, maar toch moest elk haartje goed liggen. Uiteindelijk kleedde hij zich weer aan en ging naar buiten, perfect met een kwartier klaar. Hij keek rond op hij Keira al zag staan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira

Keira

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   zo feb 23, 2014 12:01 am

Keira had besloten haar haren niet te wassen, met nat haar de ijzige kou in was geen pretje en het droogföhnen koste teveel tijd. Dus had ze het opgestoken tijdens het douchen en er na gewoon een borstel overgehaald. Vanavond zou ze het misschien nog wel wassen. Eenmaal buiten merkte Keira dat ze sneller was dan haar collega, dus had ze geen andere keuze dan wachten. Uiteindelijk kwam Lucien toch naar buiten, "Leuk haar," complimenteerde Keira, die het nog meende ook. "Zullen we gaan?" vervolgde ze haar zin. Ze had zin om Matsy weer eens te zien, misschien konden ze hem zelfs mee naar buiten nemen, maar dat lag aan degene die verantwoordelijk was voor de honden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lucien

Lucien

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   zo feb 23, 2014 1:38 am

"Dank je," mompelde Lucien. Hij vond het altijd fijn om te horen dat zijn haar goed zat, omdat hij er zoveel tijd aan besteedde. "Ja, is een goed plan." Hij zwaaide de sporttas op zijn rug. Tijdens het lopen bleef hij constant al zijn kleren goed trekken. Omdat hij vandaag geen trainingen hoefde te geven, liep hij in een normaal uniform. Dus een broek en een overhemd. Maar het zat hem niet lekker. Op zijn normale werkdagen had hij eigenlijk gewoon een trainingspak aan en vergeleken met dat pak, zat dit uniform veel te strak. Maar het moest maar, hij kon er niets aan doen en moest het gewoon dragen. Hij zuchtte even en volgde daarna Keira weer, nadat hij stil was blijven staan om zijn broek goed te doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira

Keira

Aantal berichten : 136
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   zo feb 23, 2014 2:24 am

Omg ze hebben nog steeds geen ruzie c:
-
Ook Keira zette zich in beweging om naar buiten te gaan. Het verblijf voor de waakhonden was in een soort bijgebouw, het was er meestal niet eens enorm warm, omdat de dieren zichzelf prima warm konden houden. Deze dieren kregen goed te eten, misschien wel beter dan de gevangenen zelf. "Misschien moet je een maatje groter proberen?" vroeg Keira toen hij even stil was blijven staan om z'n kleding goed te trekken. Keira had weinig problemen met het uniform, maar alles zat ook beter dan die bloedhete pakken die ze had gedragen in Afghanistan, hier zat tenminste geen fijn woestijnzand tussen elke vezel van de stof. Uiteindelijk kwamen ze bij de verblijven aan, zoals altijd moesten ze zich melden voor ze naar binnen gingen en uiteindelijk waren ze in de ruimte met alle hondenverblijven. "Ik zou je graag willen voorstellen aan m'n vriend." zei ze met een glimlach tegen Lucien. Matsy was echt haar maatje geworden in de tijd dat ze hier nu was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De gymzaal   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De gymzaal
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Het RPG :: Gezamelijke ruimtes-
Ga naar: