Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 De tussengang

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cosette

Cosette

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 11-02-14

BerichtOnderwerp: De tussengang   za feb 15, 2014 12:17 pm

Dit is een van de gangen in Willow Creek. Deze gang staat onder de gevangenen bekend als de Smokkelgang, want vrijwel de meeste waar wordt hier overgegeven en/of afgeleverd. Aan de ene kant zit een zware deur waar het cellencomplex zich achter bevind, aan de andere kant gaat de gang na ongeveer vijf meter de hoek om om te eindigen in de kantine. Het is er vrij donker en muf en de beveiligingscamera die er hangt filmt alles, op één hoek na. De dingen worden onopvallend doorgegeven en meestal gaat dit over extra pakjes sigaretten, kleine (hand)wapens, extra kleding of dekens of etenswaren.

Regels: -
Personen: Max. Vier personen, achter elkaar lopende. (Meestal minder)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eris

Eris

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 31-01-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: De tussengang   za feb 15, 2014 12:34 pm

Rustig liep ze richting de Smokkelgang, ze wilde wat meer sigaretten en ze had iemand gevonden die dat geregeld had. Ze zag hem al staan in een hoekje en tevreden greep ze het geld vast in haar zak. Ze schudde zijn hand, het ging redelijk vlug, het geld naar hem en het pakje kwam in haar zak. "Dankje, het is fijn zaken met je te doen, je hoort nog wel vaker van me." Met een grijns duwde ze het pakje dieper in haar zak. Ze had gewoon echt haar sigaretten nodig, anders werd ze chagrijnig en niet goed handelbaar. Haar donkere ogen schoten rond terwijl ze nog een praatje met hem maakte alsof hij een normale kennis van haar was.

-
omg sorry slecht begin ;-;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cosette

Cosette

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 11-02-14

BerichtOnderwerp: Re: De tussengang   za feb 15, 2014 12:45 pm

Cosette werd wakker. Haar ogen waren droog en rood en het grauwe plafond versterkte het troosteloze gevoel dat zich elke ochtend meester van haar maakte. Langzaam ging ze overeind zitten, haar spieren helemaal stijf van het tamelijk oncomfortabele gevangenisbed. Met een kreun stond ze op en stommelde haar bed uit. Weer een nieuwe ochtend in gevangenschap. Weer een ochtend vol van gevoelloze angst voor wat de dag zou brengen. Nadat ze aangekleed was - wat ironisch genoeg natuurlijk niet lang duurde - rammelde ze aan de spijlen van haar cel en werd ze vrijgelaten om naar de kantine toe te mogen. Ze had extreme honger en ze zag dan ook ontzettend op tegen de standaard pap met brood en melk die geserveerd werd in de gevangenis. God, hoe vaak had ze al niet gedroomd van een lekkere malse kippenbout, romige tomatensoep en friet met appelmoes en zout. Of het alom geroemde kerstdiner dat haar moeder vroeger maakte - alleen al bij de gedachte liep het water Cosette al in de mond.
In de Smokkelgang zag de Pedro en een ander meisje een babbeltje maken. Of nou ja, babbeltje... Iedereen wist dat Pedro graag zijn handen vuil maakte aan zijn "zaakjes". Het meisje had waarschijnlijk net zaken gedaan voor een aansteker of iets dergelijks. Toen het meisje Cosette langs wilde lopen, keek Cosette bewust ndringend naar haar. Hopelijk begreep ze dat ze haar wilde spreken. Ze knikte geluidloos naar de deur die leidde naar het cellencomplex. Ze hoopte dat het meisje iets meer van Pedro afwist zodat Cosette hem eens kon vragen om eten van buitenaf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eris

Eris

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 31-01-14
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: De tussengang   zo feb 16, 2014 3:41 am

Na  nog eventjes met Pedro gepraat te hebben over andere dingen die hij misschien kon regelen wilde ze weer weglopen. Haar handen diep in haar zakken. Haar blik vooruit waardoor ze het meisje zag dat haar aan keek. Kort keek ze even om zich heen waarna ze richting de deur liep die het meisje haar gewezen had. Ze lette goed op dat er geen bewakers waren en dat ze zich gedroeg, Eris had niet de behoefte aan een tijdje in de isoleercel. Uiteindelijk was ze een beetje achteraf gekomen, ze leunde tegen het muurtje en haar ogen waren gericht op het meisje. Ze zou vanzelf dichterbij komen en Eris vroeg zich af waarom, het kind zag er niet uit als iemand die slechte dingen deed. Misschien was het wel zo'n rare. Zo'n spiegelpersoon, dat kon wel. Dat waren geen criminelen en die zouden er ook vast niet zo uit zien. Maar Eris besloot af te wachten, dat was beter dan op voorhand al alle conclusies trekken zonder iets te weten. Haar bleke vingers speelden met een plukje van haar paarse haren en ze keek op met haar donkere ogen. "Wat kan ik voor je doen? Ik neem aan dat je me niet voor niets wilde spreken toch?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De tussengang   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De tussengang
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Het RPG :: Gezamelijke ruimtes-
Ga naar: