Mirrors

Can you escape?
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Bewaker: Eros Stephan Jr. Smith

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Stephan,

Stephan,

Aantal berichten : 82
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Bewaker: Eros Stephan Jr. Smith   za feb 15, 2014 7:03 am

De Basis

Naam: Eros Stephan Jr.  Smith. Zijn moeder is grieks en heeft hem vernoemd naar de Griekse oergod voor de liefde. Stephan is de naam van zijn vader.
Roepnaam en of Bijnaam: Stephan of Steph. Hoewel Eros zijn eerste naam is gebruikt hij die zelf nauwelijks. Sommige mensen noemen hem ook Junior. Dit is vooral zijn familie omdat zijn vader ook al Stephan heet.
Leeftijd: 20
Geslacht:  Mannelijk
Geloof en of Tradities: Steph gelooft niet echt ergens in. Wel heeft zijn moeder hem de gebruiken van het Oud-Griekse geloof bijgebracht.
Mirror/Bewaker/Misdadiger: Bewaker

Innerlijk

Karakter
Goed: Stephan is aardig, beleefd en heel behulpzaam. Als je hem irriteert zal hij niet snel boos reageren, ook zou hij nooit snel iemand uitkafferen om een kleinigheid. Zijn woede heeft hij zeer goed onder controle. Verder is hij altijd bereid om je te helpen als je ergens mee zit. Mensen komen ook snel naar hem toe als met problemen. Hij heeft altijd wel een oplossing.
Slecht:  Ondanks zijn goede kanten heeft hij wel een probleem met zijn woede. Hij heeft inmiddels wel geleerd hoe je die onder controle moet houden alleen als je op gevoelige onderwerpen door blijft gaan dan kan hij wel eens exploderen. Voorbeelden van dit soort onderwerpen zijn de afwijzing van zijn vader, en andere familiaire zaken. Verder is hij erg jaloers, als hij een relatie heeft of een goede vriend dan wilt hij graag alles weten, en het liefste heeft hij dat die persoon maar weinig met andere mensen omgaat. Hij weet van zichzelf dat zijn jaloezie een probleem is en hij houd er dan ook zoveel mogelijk rekening mee.
Relaties: Hij valt op vrouwen. Als hij iemand leuk vind dan zou hij er heel veel voor doen om haar hart voor zich te winnen. Na een zware relatie is hij alleen wel wat terughoudender geworden in een relatie. Hij is bedrogen door zijn vorige vriendin, ze was zwanger van een ander toen hij erachter kwam. Ze is nu samen met de jongen waarmee ze hem bedroog.
Zwakke punten:  Lichamelijk zijn de knieën heel kwetsbaar. Geestelijk kan je hem raken door de afwijzing van zijn vader en het bedrog van zijn ex.
Talenten: Hij kan goed mensen helpen met problemen en hij kan heel goed viool spelen. Verder is hij ook sportief, hij voetbalt veel.

Afkomst

Geboorteplaats: Stephan is geboren op Paxos. Het kleinste eiland van Griekenland.
Familie: Hij is opgevoed door zijn moeder. Zijn vader woont in New York en is daar een zakenman. Zijn moeder heeft altijd samen met Stephan op Paxos gewoond, ze runde daar een kleine bed&breakfast.  

Status: Dit ligt heel erg aan wie je het vraagt. Zijn moeder ziet hem als de perfecte zoon, zijn vader vind hem alleen een lastpak.  Buitenstaanders vinden hem meestal een aardige jongen.

Uiterlijk

Lengte: 1.98, behoorlijk lang dus
Bouw van het lichaam: Gespierd maar wel slank in de taille. Gewoon een mooi figuur, niet te gespierd maar ook niet slapjes.
Beschrijving haar: Donkerblond, niet echt lang maar ook niet super kort, het zit altijd een beetje warrig. Hij doet niet echt moeite om het goed te laten zitten. (het ziet er overigens niet slordig uit)
Beschrijving Ogen: Zijn ogen zijn een apart verhaal. Het ligt een beetje aan het licht welke kleur ze hebben. Soms zijn ze lichtgrijs, dan weer helder groen.
Kledingstijl: Meestal gewoon simpel, spijkerbroek en een blouse. Natuurlijk als hij aan het werk is draagt hij zijn bewakersuniform.
Opvallend aan Uiterlijk: Zijn lengte, verder is hij redelijk doornsee. Ow hij heeft een stoppelbaardje.


Extra

Verleden:  Stephan is ontstaan uit een vakantieliefde tussen zijn ouders. Zijn vader was vanuit New York, waar hij woonde, op vakantie in Griekenland. Per toeval kwam zijn vader zijn moeder tegen en na een week waren ze alle twee heftig verliefd. Na twee weken verliet zijn vader het eiland weer en negen maande later werd Stephan geboren. Aangezien ze allebei hun eigen leven hadden is Stephan opgevoed door zijn moeder. Op zijn zestiende heeft ze hem verteld wie zijn vader was en is hij naar New York gereisd om zijn vader beter te leren kennen. Om er daar vervolgens alleen maar achter te komen dat zijn vader hem een nietsnut vind en hem eigenlijk niet beter wilt leren kennen. Stephan voelde er niet zoveel voor om met zijn staart tussen zijn benen terug te gaan naar Paxos waar iedereen dacht dat hij het in New York zou gaan maken in het bedrijf van zijn vader, iets wat sowieso niet ging gebeuren. Hij hoorde over deze gevangenis en heeft zich aangemeld als bewaker. Hij had in Paxos ook al een tijd gewerkt als bewaker in de haven dus hij wist wat de baan ongeveer inhield, al is het natuurlijk wel anders.
Extra: Hij is redelijk erg gekwetst door zijn vader.

Plaatje:
Ik mag geen plaatjes plaatsen ofzo tot ik 7 dagen lid ben... dus de plaatjes komen later... nu moeten jullie het even doen met de avatar Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marina

Marina

Aantal berichten : 131
Registratiedatum : 31-01-14

BerichtOnderwerp: Re: Bewaker: Eros Stephan Jr. Smith   za feb 15, 2014 7:12 am

Cool!
Goed gekeurd (:

_________________
You can't escape
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stephan,

Stephan,

Aantal berichten : 82
Registratiedatum : 09-02-14

BerichtOnderwerp: Re: Bewaker: Eros Stephan Jr. Smith   zo feb 16, 2014 12:52 am


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Bewaker: Eros Stephan Jr. Smith   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bewaker: Eros Stephan Jr. Smith
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mirrors :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: